Eventplanlægger med erfaring

Står du og skal holde et stort eller lille event, men mangler hjælp til koordinering og planlægningen, så er vi her for dig. Hos Tjenerskolen har vi hjulpet mere end 500 + virksomheder med afvikling og planlægning af events. Når vi får en opgave, er vores udgangspunkt altid at planlægge eventet ud fra dine/jeres behov.

Vores team af professionelle tjenere er erfarne, venlige og klar til at betjene dine gæster med ekspertise. Vi tilbyder fleksible lejepakker, der passer til dine behov, uanset om du har brug for et fuldt team eller blot nogle få tjenere. Fra opsætning til oprydning vil vores tjenere håndtere alle aspekter af mad og drikke, så du kan nyde dit arrangement.

Vi planlægger alle typer events

Uanset om du skal holde et stort bryllup, eller en festival er vi klar til at gå detaljeret til værks, og planlægge. Vi har haft succes med at hjælpe bryllupper, både med catering, servering og koordinering samt aktiviteter. Vi hjælper med at lægge en plan, der er overskuelig og overholder ønsket budget. Vi sørger for at skabe mest muligt værdi og underholdning ud fra det budget vi arbejder med. 

Hvem er vi?

Vi er et dedikeret og serviceorienteret virksomhed, der lever af at rekruttere personale som passer bedst ind i den ønsket opgavebeskrivelse. Vi har hjulpet mere end 500 + virksomheder med at udleje og planlægge events. Vi sætter stor pris og tid af til at vores personale er tilfredse og glade i deres arbejdsmiljø. På den måde kan vi også sikre at vores personale der udlejes er af topkvalitet, og erfarne før de kommer ud på en opgave. 

Beskriv dit event for os

Beskriv med få ord bedst muligt, det event du ønsker hjælp til at planlægge og afholde. Vi sørger for at sende den rette eller de rette kandidater ud til opgaven. 

Vi finder den rette kandidat til opgaven

Vi sørger for at finde og sende den rette eller de rette kandidater ud til det event der ønskes hjælp til.

Du bliver kontaktet af vores eventplanlægger

Når du har beskrevet dit event for os og vi har fundet den rette kandidat, vil du blive kontaktet af vedkommende, med et godt tilbud. Tilbuddet du modtager, tager udelukkende afsæt i dit event og dine behov. 

Hvordan skal du vælge os som din eventplanlægger

  • 4,4 score på Trustpilot 
  • Hurtig svartid indenfor 24 timer på support 
  • Høj kundeservice 
  • Personlig rådgivning gennem telefon og chat
  • Over 500 + tilfredse ansatte 
  • Mange års erfaring indenfor eventbranchen

Typiske spørgsmål der stilles

En eventplanlægger sørger for at planlægge og koordinere arrangementer og events, efter hvilke behov der er for selve arrangementet/eventet. Typisk er der tale om en person som planlægger et events forløb med hensyn til aktiviteter og personale. De kan være involveret i store komplekse events/arrangementer eller mindre komplekse. Vi kan hjælpe med alt fra lokation, catering/mad, personale & underholdning til eventet m.m. har du et specielt behov kan vi garanteret finde en løsning til det også. 

I skal vælge os som din eventplanlægger, da vi 100 % kan stå inde for alle vores ansatte. Vi lejer kun erfarne og øvet personale ud. 

Vi har planlagt flere 100 + begivenheder, og er klar til at hjælpe dig professionelt. Vi tager altid udgangspunkt i dit behov, og prøver at matche dine forventninger med dit events forløb. Vi har mere en 500 + tilfredse ansatte, som er klar til at rykke ud og afvikle og koordinere dit næste event, til en succesfuld oplevelse. 

Ja, som udgangspunkt er I som kunder altid første prioritet. Jo mere detaljeret I kan beskrive jeres behov og krav til eventet/arrangementet, desto bedre kan vi lave en plan der tager afsæt i det. Der kan være tidspunkter undervejs i processen, hvor vi gerne vil have I er med til at beslutte lokation, mad og drikkevarer, personale osv. Vi sørger selvfølgelig for det hele kommer på plads og flasker sig til tiden.