Cookie Policy

Persondatapolitik
For at sikre en tryg købsoplevelse når du besøger tjenerskolen.dk indsamles der oplysninger om dig, som du oplyser os via websitet eller dem vi indsamler via Facebook annoncer. På denne side finder du beskrivelser af hvordan vi indsamler og behandler dine oplysninger om dig.

Når du godkender Tjenerskolens vilkår, godkender du ligeledes vores generelle cookies og privatlivspolitik.  


Tjenerskolen er dataansvarlige 
Tjenerskolen er dataansvarlige for dine oplysninger. 
Har du spørgsmål skal du kontakte os på vores e-mail info@tjenerskolen.dk 
  
Hvordan behandler vi dine personlige oplysninger hos Tjenerskolen? 
Når du besøger tjenerskolen.dk, indsamler vi oplysninger om hvilken IP-adresse du benytter, browsertype, styresystem og informationer om hvilke sider du klikker dig ind på. Formålet er at optimere din oplevelse som bruger på vores hjemmeside. Ligeledes bruger vi også oplysningerne til, at kunne oprette målrettede markedsføring på Google, Facebook og Instagram. Vi gør det udelukkende, for at kunne forbedre vores reklamer og vise dig målrettet tilbud, for at forbedre vores kundeoplevelse.

Ved indsamling, behandling og anvendelse af dine persondata overholder vi altid alle relevante lovbestemmelser.

Du vil som hovedregel kunne tilgå hjemmesiden uden at fortælle os om, hvem du er eller give personlige oplysninger om dig selv.

Dataansvarlig for Tjenerskolen 
Tjenerskolen er den ansvarlige for at passe på kundens personlige oplysninger. Tjenerskolen har derfor dataansvarlig.


Tjenerskolen ApS 
Lunden 62 b
5320 Agedrup 
www.tjenerskolen.dk
 

Formål med indsamling af personlige oplysninger 
Formålet med at indsamle personlige oplysninger er som følgende:​ 
 

  1. Sikre sikkerheden og brugerfladen på hjemmesiden.
  2. Optimere og forbedre brugeroplevelsen.
  3. Deltagelse i konkurrencer, nyhedsbrev og aktivitet på de sociale medier.
  4. Administrere interne data.
  5. Optimere markedsføring på digitale flader på baggrund af dataoplysninger, til at imødekomme kundernes behov og interesser i de forskellige produkter.

Oplysningerne bliver behandlet af medarbejderne fra Tjenerskolen. Det er kun personer fra virksomheden, som har adgang til at tilgå informationerne med henblik på at hjælpe kunderne med diverse spørgsmål.

Vi opbevarer personoplysningerne i 5 år, hvorefter oplysningerne slettes.

Hvilke oplysninger indhenter vi hos Tjenerskolen?   
Vi indhenter almindelig kontaktoplysninger, for at kunne kontakte dig. Din e-mailadresse indhenter vi, for at kunne sende dig et tilbud og ordrebekræftelse. Ligeledes bruger vi din e-mailadresse til at kunne give dig en god kundeservice omkring informationer af event.

Når du skriver til os indsamler vi dit navn, din IP-adresse. 

Hvis du under registreringsprocessen har givet Tjenerskolen dit samtykke, vil vi bruge din e-mailadresse til udsendelse af nyhedsbreve. Du kan til enhver tid til- og afmelde dig nyhedsbrevet. Alle nyhedsbreve indeholder et link til afmeldingen.

Ligeledes giver vi dig mulighed for at deltage i diverse konkurrencer, online kampagner mv. ved at du oplyser os din e-mailadresse.

 Hvis du ikke ønsker at opgive de persondata, som er påkrævet for at gennemføre et køb, kan vi ikke komme i kontakt med dig.

 Dine indhentede oplysninger, vil blive slettet efter 5 år, efter endt event. 

Ekstern databehandlere 
Vi går ind for de nye GDPR regler og har derfor ingen intentioner om, at sælge eller overfører dine persondata til tredjelande.

Vi har vores hjemmeside hos WP som fungerer som vores databehandler. Alle persondata som du oplyser på vores hjemmeside vil blive opbevaret i WP datacentre. 

Vi har indgået databehandleraftaler med vores databehandlere, hvilket er vores garanti for, at de overholder gældende regler om at beskyttelse dine personoplysninger. 

For at kunne videreudvikle og forbedre wwwtjenerskolen.dk fører vi statistik over, hvordan du bruger hjemmesiden.

Som registreret hos Tjenerskolen har du altid ret til, at få en indsigt i hvilke oplysninger der er registreret om dig. Disse rettigheder har du efter persondataloven. Henvendelse i den forbindelse sendes til vores e-mail info@tjenerskolen.dk 

Dine rettigheder hos Tjenerskolen
Du har som registrerede ved Tjenerskolen enhver tid rettigheder til at anmode om følgende:

  • At få adgang til og få rettet/ændret i dine persondata.
  • At få slettet dine persondata.

Du har derudover ret til at protestere over behandlingen af dine personlige data, og du har ret til at indgive klage til en datatilsynet på www.datatilsynet.dk 


Ønsker du ikke længere, at vi skal behandle dine personoplysninger, eller at vi skal begrænse behandlingen af dine personoplysninger, kan du også sende os en anmodning herom til vores e-mailadresse info@tjenerskolen.dk

Cookie politik 
Tjenerskolen bruger Cookies med det formål at optimere vores  hjemmeside for at forbedre dens funktionalitet og dermed gøre den til en bedre funktionel brugeroplevelse for vores kunder. 

En Cookies er en betegnelse for forbrugerens adfærd på nettet og som vil blive registreret til det formål at gøre en hjemmesiden mere brugervenlig. Du har altid mulighed for at slette din cookie fra din computer. Det kan fx. gøres på følgende måder:

Gå til menu “Funktioner”-> Internetindstillinger -> Slet Cookies  

Det er altid muligt at slette eller blokere en cookies. Se vejledning her: www.minecookies.org/cookiehandtering

Denne persondata og Cookie politik er senest ændret den 21-01-2023.