Bryllupsplanlægger​

Lad os hjælpe jer med at planlægge det perfekte bryllup
Først og fremmest stort tillykke til med forlovelsen. Vi er specialister i at planlægge og koordinere bryllupper til perfektion. 

Står I klar til at begå jer ud på et livslangt eventyr sammen, og leder efter det perfekte bryllup? – Så tøv ikke med at tage fat i os. Vi har hjulpet mere end 500 arrangementer til succes, og glade stunder, og vi står klar til at hjælpe jer. 

Vi ved hvor meget et bryllup betyder for jer, og derfor sætter vi en stor passion og dyd i at planlægge et succesfuldt bryllup ud fra jeres behov og ønsker. Når I booker vores hjælp, tager vi altid udgangspunkt i jeres egne ønsker og ideer til hvordan brylluppet skal forløbe. Vores bryllupsplanlægger, kigger altid på det budget de har til rådighed, og vil efter bedst mulige hensigt, prøve at matche de forlovedes ønsker og behov. 

Se også: Eventplanlægger

Hvorfor hyre en bryllupsplanlægger?

Mange nyforlovede har allerede meget at se til, da de lige har sagt “JA” til at leve resten af livet sammen med deres ægtefælle. Det er sandsynligvis en af de største øjeblikke I ens liv, og derfor vil man gerne fejre det med et velfortjent og mindeværdigt bryllup. Selve planlægningen af så stort et event, kan virke uoverskueligt og svært for de fleste. Det forstår vi godt. 

Derfor kan en bryllupsplanlægger hjælpe med alt fra koordinering, hyring af personale, f.eks. catering, servering, underholdning m.m. En bryllupsplanlægger hos os, hjælper med at afvikle jeres bryllup til perfektion, så jer som nyforlovet, ikke skal bekymre jer om noget.

Derfor skal du hyre os til dit bryllup

Hos Tjenerskolen har vi hjulpet mere end 500 arrangementer på benene. Alle vores arrangementer har været en succesfuld oplevelse, både for vores kunder og vores eget personale. Hos tjenerskolen går vi meget op i service og arbejdsmiljø. Når du booker os til dit næste bryllupsarrangement, kan du være garanteret et engageret og glad personale samt bryllupsplanlægger, som sætter en kæmpe ære i at være med til at planlægge jeres store dag sammen. 

Hos Tjenerskolen kan vi tilbyde alt fra catering, serveringspersonale i høj klasse og service, samt underholdning & koordinering. Skal du bruge en DJ til bryllup, der kan skrue op for stemningen, kan du leje også leje en professionel DJ. Vi tror på at ingen bryllupper er ens, og at hvert arrangement er unikt. Derfor tager vores plan altid udgangspunkt i de forlovedes egne ønsker og ideer, så vi bedst muligt kan opfylde deres drømmebryllup. 

Hvad kan vi hjælpe jer med?​

Hos Tjenerskolen er vi altid åbne overfor nye ideer, eller ønsker. Som udgangspunkt er vores service henvendt nedenstående opgaver: 

 • Catering til bryllup
 • Serveringspersonale  
 • Professionel Bryllupsfotograf
 • Bryllupsplanlægning og koordinering
 • Borddækning og pynt til bryllup 
 • Musik & DJ til brylluppet 
 • Bryllupslagkagen 

Er der andre ting på listen I kunne tænke jer at få hjælp til? – Vi er åbne og klar på nye opgaver. Tøv ikke med at kontakte os! Vi står altid klar til at tage imod jeres anmodning. Er der noget som ikke fremgår af listen ovenfor, er vi mere end klar på at gøre vores bedste for at hjælpe alligevel. Vi er et meget fleksibelt personale, som hurtigt kan rykke ud, eller svare på henvendelser og beskeder.

Hvordan foregår processerne?

 • Indtast jeres oplysninger i kontaktformalaren.
 • Vi ringer eller skriver til jer, angående et møde.
 • På mødet gennemgår vi alt fra budget til ønsker og ideer til jeres bryllup.
 • Når vi har fået alle nødvendige informationer fra jer, overlader vi arbejdet til vores erfarne bryllupsplanlægger.
 • Efter kort tid, vil I blive indkaldt til et kort møde med en plan der bedst muligt tager afsæt i jeres ønsker.  
 • Er planen godkendt af forlovet, går vi i gang med eksekveringen. Har vi brug for yderligere informationer løbende, vil I blive kontaktet.

Book os til jeres bryllup ​

Få en uforglemmelig og bekymringsfri dag, og brug tiden sammen med dem I holder af. Overlad trygt bryllupsplanlægningen til os. Vi sikrer os, at I får jeres livs fest. Book os i dag, til et møde, og lad os få stablet det perfekte bryllup på benene!