SERVERINGSPERSONALE TIL BRYLLUP

Hos Tjenerskolen vil vi gerne ønske jer et STORT tillykke med jeres store dag! Vi ved godt at et bryllup er et stort spring i jeres liv, hvor aftenen står i kærlighedens tegn. 

Hos Tjenerskolen elsker vi at fejre kærligheden, og vi vil meget gerne være med til at gøre jeres dag uforglemmelig. Vi kan tilbyde jer dygtigt og certificeret  serveringspersonale til jeres bryllup, så I er sikre på at jeres gæster får den service de har fortjent. Vores tjenere er oplært grundigt, og har meget erfaring indenfor afvikling af bryllups events.  

Hos Tjenerskolen har vi serveret for tusindvis af glade bryllupsgæster. Vores vigtigste job er at yde den bedste service for vores gæster, og klare alt det praktiske selv. På den måde kan I som brudepar, smide alle bekymringer på hylden, og fejre jeres dag sammen med familien og vennerne. 

Serveringspersonale til bryllup

Reception til bryllup

Vores dygtige tjenere står klar i receptionen eller indgangen, til at byde alle jeres gæster velkomne med et stort smil på læben. Om det er velkomst drinks eller champagne, så kan vores tjenere skænke i glasset med et glimt i øjet. 

Bare rolig I skal ikke tænke på at gøre noget selv, vi er her for at I som brudepar kan nyde jeres fortjente dag sammen i fulde drag. Til receptionen vil vores professionelle tjenere sørge for et opdækket bord med hvid dug, og fyldte champagneglas eller hvad end velkomst menuen bringer. Når I er færdige med at nyde jeres velkomstdrinks, pakker vi alt sammen, så det er pænt og nydeligt. 

Serveringspersonale til bryllup

Hvad kan du forvente hos Tjenerskolen?

 • Vi sørger for at booke tjenere med afsæt i jeres krav
 • Vores tjenere vil altid møde op velklædt til brylluppet
 • Vi klarer alt fra sygemeldinger og administration 
 • Vi tilbyder top service landet over
Tjener

Hvilke informationer skal vi bruge?

Når I booker os, er der nogle informationer vi gerne vil vide på forhånd. På den måde sikrer vi skræddersyede tjenere til jeres bryllup, og at alt spiller 100 % så vi ingen misforståelser eller mangler skulle have. Se hvilke informationer vi gerne vil have nedenfor: 

 • Tidspunkt for start og slut af brylluppet 
 • Kontaktpersonen 
 • Adressen på brylluppet
 • Er der fadservering?

Hvad koster det at booke en tjener til bryllup?

Vi kan ikke afgøre en fast pris for vores service, da det afhænger af hvor mange tjenere I skal bruge m.m.

Kontakt os i dag for at få et skræddersyet godt tilbud! 

Hvorfor skal du vælge Tjenerskolen?

 1. Du er altid sikret dig certificeret tjenere 
 2. Vi tilbyder tjenere med flere års erfaring i bagagen 
 3. Vores tjenere vil altid komme med et smil og overskud til opgaven 

Hvordan booker du vores tjenerpersonale?

Vi synes ikke det skal være svært at booke tjenerpersonale til dit arrangement… Så vi har gjort det super nemt for dig! På den måde kan du bruge alt din tid på dit arrangement. Alt du skal gøre er at udfylde formularen, og vi vil vende tilbage til dig hurtigst muligt! 

Skriv kort om din begivenhed, så vi bedst muligt kan hjælpe dig.

Selskaber der har haft succes med Tjenerskolen