SERVERINGSPERSONALE TIL BRYLLUP

Hos Tjenerskolen vil vi gerne ønske jer et STORT tillykke med jeres store dag! Vi ved godt at et bryllup er et stort spring i jeres liv, hvor aftenen står i kærlighedens tegn. 

Hos Tjenerskolen elsker vi at fejre kærligheden, og vi vil meget gerne være med til at gøre jeres dag uforglemmelig. Vi kan tilbyde jer dygtigt og certificeret  serveringspersonale til jeres bryllup, så I er sikre på at jeres gæster får den service de har fortjent. Vores tjenere er oplært grundigt, og har meget erfaring indenfor afvikling af bryllups events.  

Hos Tjenerskolen har vi serveret for tusindvis af glade bryllupsgæster. Vores vigtigste job er at yde den bedste service for vores gæster, og klare alt det praktiske selv. På den måde kan I som brudepar, smide alle bekymringer på hylden, og fejre jeres dag sammen med familien og vennerne. 

Serveringspersonale til bryllup

Reception til bryllup

Vores dygtige tjenere står klar i receptionen eller indgangen, til at byde alle jeres gæster velkomne med et stort smil på læben. Om det er velkomst drinks eller champagne, så kan vores tjenere skænke i glasset med et glimt i øjet. 

Bare rolig I skal ikke tænke på at gøre noget selv, vi er her for at I som brudepar kan nyde jeres fortjente dag sammen i fulde drag. Til receptionen vil vores professionelle tjenere sørge for et opdækket bord med hvid dug, og fyldte champagneglas eller hvad end velkomst menuen bringer. Når I er færdige med at nyde jeres velkomstdrinks, pakker vi alt sammen, så det er pænt og nydeligt. 

Serveringspersonale til bryllup

Hvad kan du forvente hos Tjenerskolen?

 • Vi sørger for at booke tjenere med afsæt i jeres krav
 • Vores tjenere vil altid møde op velklædt til brylluppet
 • Vi klarer alt fra sygemeldinger og administration
Tjener

Hvilke informationer skal vi bruge?

Når I booker os, er der nogle informationer vi gerne vil vide på forhånd. På den måde sikrer vi skræddersyede tjenere til jeres bryllup, og at alt spiller 100 % så vi ingen misforståelser eller mangler skulle have. Se hvilke informationer vi gerne vil have nedenfor: 

 • Dato for arrangementet
 • Adressen på stedet
 • Hvilket arrangement skal afholdes?
 • Tidspunkt for start og slut af arrangement
 • Forventede antal tjenere til arrangementet
 • Tjenerens opgaver
 • Tidspunkt for hvornår tjenerne skal komme og starte bordopdækning eller klargøring af mad/drikke mv.
 • Hvilken form for servering? Fadservering, buffet, dele
 • Kontaktpersonen til arrangementet
 • Eventuelt dresscode, hvis dette ønskes
 • Ønsker i tilbud med på opstilling eller servering af barpersonale?

Hvad koster det at booke en tjener til bryllup?

Vi kan ikke afgøre en fast pris for vores service, da det afhænger af hvor mange tjenere I skal bruge m.m.

Kontakt os i dag for at få et skræddersyet godt tilbud! 

Hvorfor skal du vælge Tjenerskolen?

 1. Du er altid sikret dig certificeret tjenere 
 2. Vi tilbyder tjenere med flere års erfaring i bagagen 
 3. Vores tjenere vil altid komme med et smil og overskud til opgaven 

Hvordan booker du vores tjenerpersonale?

Vi synes ikke det skal være svært at booke tjenerpersonale til dit arrangement… Så vi har gjort det super nemt for dig! På den måde kan du bruge alt din tid på dit arrangement. Alt du skal gøre er at udfylde formularen, og vi vil vende tilbage til dig hurtigst muligt! 

Skriv kort om din begivenhed, så vi bedst muligt kan hjælpe dig. Informer gerne om adresse, tidspunkt/dato og antal gæster.
 • Fantastisk service! Tjenerskolen var top professionelle, og gjorde alt fra servering, opdækning og afrydning. De er super flinke, og nemme at snakke med 🙂 Kan klart anbefale dem. Brugte dem til min families konfirmation.

 • Sammy Germain
  Sammy Germain
  2022-03-04
  Google

  Vi holdte vores årlige julefrokost for skuespillerkompagniet tilbage i december. Normalt har vi altid fået buffet og vasket op selv men i år benyttede vi os af tjenerskolens personale. Det var helt fantastisk. Tjenerskolen klarede alt lige fra, servering, cocktails, opvask og alt hvad der ellers kommer sådan en aften. Klar anbefaling her fra!

 • Mads Stærmose
  Mads Stærmose
  2022-03-04
  Google

  Hvis du ønsker at udvikle dine kompetencer indenfor servering, og betjening er dette det rette sted. Jeg havde egentlig ikke tænkt på, at det kunne være sjovt at servere før jeg prøvede en vagt hos tjenerskolen. Men det er klart ikke den sidste jeg har taget. Frederik giver gode instruktioner, og er med dig hele vejen. Det er virkelig noget alle skal prøve!

 • Kanon service! Vi kontaktede tjeneskolen og fik fat på Katrine. Hun kom med et tilbud på mail indenfor 2 timer. Det fjernede hurtigt vores stressfaktor for hvordan vi skulle få vores fest til at fungere. Vi ville bruge det igen!

Selskaber der har haft succes med Tjenerskolen